15 tips voor jouw nieuwe PR

15 tips voor jouw nieuwe PR

Blogger Ashley Paulson (USA) heeft een blog geschreven met 15 tips hoe jij je PR kan verbeteren.

Gebruik deze 15 simpele tips om je doel te bereiken

Lees meer

Van five fingers naar Altra's

Van five fingers naar Altra's

Mijn naam is Gerwin Vos en ben een fanatieke hardloper met ongeveer 35 jaar aan ervaring met hardlopen. Ik ben looptrainer bij vereniging AAV 36 en oprichter van loopgroep Ter Aar.  Ik ben vorige maand begonnen met het lopen op de Altra Impulse hardloopschoenen en ik heb mijn bevindingen even voor jou op een rijtje gezet.

Lees meer

Loopschoen met hoog IQ

Loopschoen met hoog IQ

Twee firma's lieten ons al prototypes zien van inlegzolen met druksensoren. Het is echter Altra als eerste gelukt om die techniek in een loopschoen te verstoppen, de Altra IQ. Klinkt dit bericht je bekend in de oren, dan heette het model misschien nog Halo of Adapt. Maar per 1 maart 2016 zal je dus in de winkel op zoek moeten naar de IQ.

Lees meer

Mud Sweat And Trails

Mud Sweat And Trails

Als trailschoenslet maakt het me niet zoveel uit waarmee ik het doe, als ik het maar doe! Of ik nou over modderpaadjes draaf op Scott Trailrockets met 5mm heel to toe drop, over rotsen klauter op Speedcrossjes van Salomon met 11 mm drop, of de Pyreneeën bedwing op de Ultratrails van The North Face met 8mm.

Lees meer

De Altra Paradigm

De Altra Paradigm

Na enige weken op de Altra Paradigm 1 hardloopschoenen te hebben gelopen nu een review. Voordat ik met nieuwe schoenen ging lopen ben ik eerst goed op internet gaan speuren. Dit is iets wat ik voor het eerst heb gedaan op zoek naar nieuwe hardloopschoenen. 

Lees meer

Zugspitz Ultratrail

Zugspitz Ultratrail

Op 23 mei 2014 stonden ze op de stoep, mijn rode Lone Peak 1.5's, met nog een maand te gaan tot mijn deelname aan de Zugspitz Ultratrail in Zuid-Duitsland net op tijd om ze goed in te lopen.

Lees meer